Torticollis Spasmodica

Torticollis Spasmodica

Tijdens het behandelen van vele patiënten met Torticollis Spasmodica (Cervicale Dystonie), heb ik een eigen visie gekregen op deze aandoening en daaruit een speciale guasha techniek ontwikkeld, waardoor velen met deze aandoening verlichting van hun klacht hebben gevonden en enkelen zelfs het stadium waarbij men min of meer mag spreken van het niet meer aanwezig zijn van de symptomen van Torticollis, zoals pijn,dwangstand en/of tremoren.

We proberen één keer per jaar deze themadag te organiseren voor de gediplomeerde Santai Guasha therapeut, zodat meerderen de behandeling van de cervicale dystonie met een juiste visie en behandeling deze aandoening kan behandelen.

Docent: Harris Sleegers

 

Het programma tijdens deze dag is als volgt:

  • Tijdens de voormiddag zullen gediplomeerde guasha therapeuten uit Nederland en Belgie, informatie krijgen over Guasha therapie bij Torticollis Spasmodica.
  • In de middag (vanaf 14.00 uur) bestaat de mogelijkheid voor Torticollis patienten om kennis te maken met de Santai Guasha om te kijken/voelen wat guasha voor hen kan betekenen.

Aanmelding is mogelijk via: info@guasha-opleidingen.nl

Er zijn geen kosten aan verbonden. Deelname is beperkt omdat we de groep niet te groot willen maken.

Als u graag deze middag wilt bijwonen om te kijken wat guasha voor u kan betekenen bij uw cervicale dystonie, meldt u zich dan even aan via bovengenoemd e-mailadres. Ook uw partner of één familielid / kennis is van harte welkom.

Interesse in een andere workshop/opleiding?