Ondernemingstraining

Ondernemingstraining vanuit de guasha praktijk

Santai Guasha therapeut; de Ondernemersspiegel

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Ben je tevreden? Neem je de verantwoording voor de keuzes binnen jouw bedrijf?

Ondernemerschap gaat niet alleen om geld. Ondernemerschap betekent het zien van kansen en het benutten van die kansen waarmee je waarde creëert voor je omgeving en voor jezelf. De omgeving kunnen cliënten zijn, maar ook de mensen die bij jouw bedrijf betrokken zijn. En waarde betekent weer meer dan geld alleen. Het kan ook voldoening betekenen of dingen doen die je echt leuk vindt. 

Ondernemend zijn is dus meer dan ondernemer zijn.

Kijken naar de buitenkant én de binnenkant, extrinsieke en intrinsieke waarden. Wat wil je bereiken en hoe ga je dat doen? Communicatie, verbaal en non-verbaal, verzorging, houding, uiterlijk, styling zijn allemaal elementen die te maken hebben met menselijke interactie. Hoe ga je daarmee om en vind je balans in je prioriteiten en in wat je ziet en voelt. Hoe zie jij jezelf en hoe wil je dat jouw cliënten jou zien?

De volgende ondernemersvragen komen aan bod:

–          Wie ben ik als ondernemer?

–          Wat wil ik als ondernemer?

–          Wat is mijn unieke talent?

–          Wat ben ik waard?

–          Hoe kan ik geld verdienen met mijn passie?

–          Hoe maak ik mezelf zichtbaar?

–          Hoe verkoop ik mijn dienst?

Er zijn zoveel therapieën, zoveel hulpverleners, waarom moet de klant bij jou zijn. Of juist niet. Wat zeg je, wat doe je en wat straal je uit om te bereiken wat je wilt. Verkopen van jouw dienst, jouw verhaal, jouw advies doe je door communiceren. Communicatie is luisteren, lichaamstaal, houding, stemklank, intonatie en… woorden. Het creëren van de juiste klantrelatie waarin plezier, resultaat, productiviteit en effectiviteit gewaarborgd wordt. Hoe ervaart de klant jou, hoe ervaar jij  je werkzaamheden en de klant.

Docent: Annet Schram

Interesse in deze Workshop?

Bij het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, heeft de behandeling ook een positieve invloed op de gezondheid.

Een gezichtsbehandeling d.m.v. Guasha is niet alleen geschikt als een ontspanning of als een schoonheidsbehandeling maar is ook werkzaam bij hoofdpijnen, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholte-ontstekingen en andere hoofdklachten. Maar kan ook toegepast worden ter verbetering van de gezichtshuid zoals bij mee-eters, puistjes en een onzuivere huid.

Bij een Guasha-gezichtsbehandeling wordt gewerkt met schrapers vervaardigd uit hoorn, jade of rozenkwarts.

Interesse in deze workshop? Bekijk dan nu de mogelijkheden.